723. Ciasto na niedzielę.
23 listopada
Korzenne ciasto z bezglutenowych płatków owsianych (Glutenex) z musem migdałowym (Zielonyspichlerz.pl) i jabłkami
A rok temu...
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
takie ciacho chętnie bym zjadła!
OdpowiedzUsuńmmm zjaadłabym :)
OdpowiedzUsuńczęstuje się kawałkiem, pycha:)
OdpowiedzUsuńwygląda cudownie, zjadłabym nawet i na deser :)
OdpowiedzUsuńPyszne śniadanko :D Tylko pozazdrościć.
OdpowiedzUsuńNic dodać, nic ująć! Po prostu czarujesz :)
OdpowiedzUsuńciasto na śniadanie to ja mogłabym jeśc codziennie :)
OdpowiedzUsuńpycha ;)
OdpowiedzUsuńTakie poranne ciacho to rozumiem :)
OdpowiedzUsuńCudne :)
OdpowiedzUsuń