Ricottowa quinoa overnight!
05 lutego
Quinoa* overnight na bazie bananowej ricotty podana z lemon curd, różowym grejfrutem i wegańskimi miętowymi płatkami czekolady
* użyłam komosy wstępnie ugotowanej (Paul's Quinoa)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
Smacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńojej, jakie to musiało być delikatne!
OdpowiedzUsuńOOO tak pychota ! <3
OdpowiedzUsuńwegańskie miętowe płatki! ciekawa jestem jak smakują :)
OdpowiedzUsuńMniaaam!
OdpowiedzUsuńcudeńko :)
OdpowiedzUsuń