Kruche serduszka.
25 lipca
Gofrowe serduszka z bezglutenowego ciasta kruchego z suszonym dereniem i żurawiną (Becla) podane z baobabowym serkiem, mango, cukrem pudrem i czekoladą z kremem orzechowym bez cukru (Sukrin)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
Ślicznie wyglądają :3
OdpowiedzUsuńty zawsze masz takie wymyślne śniadanie
OdpowiedzUsuńNo ba, nie lubię nudnych śniadań :)
UsuńŚwietny pomysł, a serduszka same w sobie są po prostu urocze :)
OdpowiedzUsuńO ja pycha!
OdpowiedzUsuńhttp://lifeofangiee.blogspot.com/
ale super serducha!
OdpowiedzUsuńJakie urocze! Lubię takie kruchutkie i lekkie rzeczy. :-)
OdpowiedzUsuńYummy. Nigdy czegoś podobnego nie jadłam! :)
OdpowiedzUsuńJeszcze nigdy nie robiłam takiego śniadania, czas to zmienić :)
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuń