713. Jęczmienna w innej formie.
12 listopada
Donuty z kaszy jęczmiennej na organicznym napoju ryżowym Joya podane z sosem żurawinowym* i bezglutenowymi krakersami Schär
* słodzonym zagęszczonym sokiem z buraków cukrowych
A rok temu...
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
8 komentarze
jak widać nawet z kaszy jęczmiennej wychodza cuda ma talerzu :)
OdpowiedzUsuńOMG co za cuuuudooo!
OdpowiedzUsuńpysznie:) chętnie bym zjadła:)
OdpowiedzUsuńZazdroszczę tej formy do tych mini pączków, świetne ich wersje można tutaj znaleźć :)
OdpowiedzUsuńten sosik bardzo ciekawy!
OdpowiedzUsuńZawsze zazdroszczę Ci właśnie tego śniadania *.*
OdpowiedzUsuńPychotka :)
OdpowiedzUsuńOj pysznie wyglądają, mniam. Zajadałabym się takimi :D
OdpowiedzUsuń