Czekoladowe tosty.
13 stycznia
Bezglutenowe tosty francuskie* z ekologicznym kakao (Decare) podane z jogurtem wiśniowym i mandarynką
* z bezglutenowego chleba Meisterbäcker-Vital (Schär)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
8 komentarze
Te śniadanie mają w sobie coś co mnie przyciąga. Jestem w nim zakochana ;) <3 !!!
OdpowiedzUsuńWiśnie i mandarynki świetnie razem pasują :)
OdpowiedzUsuńWiśnie uwielbiam :D
OdpowiedzUsuńjak czekoladowe to już wiem, że musiały być przepyszne! :)
OdpowiedzUsuńJeszcze nigdy nie robiłam czekoladowych :O, pewnie są przepyszne!
OdpowiedzUsuńi te słodkie mandarynki! pysznie :)
OdpowiedzUsuńPysznie :)
OdpowiedzUsuńsamo cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuń