Focaccia na słodko. Na bis!
25 czerwca
Bezglutenowe kokosowe focaccie z czekoladowym deserem sojowym i mango podana z truskawkami i czereśniami; ziołowa herbata klonowa (Biosyrop.pl)
FOCACCIA NA SŁODKO
/1 porcja/
2 gotowe focaccie z rozmarynem (Schär)
sojowy deser czekoladowy (Alpro)
mango, truskawki i czereśnie
łyżeczka oleju kokosowego (Tropicai)
Focaccie posmarować rozpuszczonym olejem kokosowym.
Następnie nałożyć na nie po 2 dwie łyżki czekoladowego deseru i pokrojone w kostkę mango.
Piec około 10 minut w 180 stopniach.
Wyjąć, udekorować owocami i podawać.
Smacznego!
***
Oficjalnie jestem już magistrem prawa.
Mogę więc rozpocząć wakacje! :)
Niesamowite, jak szybko minęło te 5 lat studiów... ale cieszę się, że już po wszystkim :)
Co dalej? Chyba aplikacja :)
***
Oficjalnie jestem już magistrem prawa.
Mogę więc rozpocząć wakacje! :)
Niesamowite, jak szybko minęło te 5 lat studiów... ale cieszę się, że już po wszystkim :)
Co dalej? Chyba aplikacja :)
8 komentarze
Gratuluję! :-) Śniadanko pyszne, jeszcze do tego strasznie podoba mi się ten pomysł dodania deseru czekoladowego sojowego. :-) Bardzo je lubię nawiasem mówiąc.
OdpowiedzUsuńGratulacje! :)
OdpowiedzUsuńCiekawa ta herbata!
Smacznie! ;-)))
OdpowiedzUsuńmoże wstyd się przyznać, ale pierwszy raz spotykam się z takim produktem i za to właśnie uwielbiam Twój blog, ciągle odkrywam nowe produkty :)
OdpowiedzUsuńDziękuję, miło mi to czytać!
UsuńGratuluję! :)
OdpowiedzUsuńWow, gratuluję! :)
OdpowiedzUsuńGRATULACJE! :)
OdpowiedzUsuń