Potrójnie migdałowe donuty z farro.
22 marca
Potrójnie migdałowe donuty z pszenicy farro bio podane z mandarynką, pestkami dyni i domowym serkiem wiśniowym
* mąka z hiszpańskich migdałów bio (guiltfree.pl) + olej ze słodkich migdałów bio (Bioterra) + mleko migdałowe
A farro od dziś stało się moim ulubionym zbożem, Bez dwóch zdań!
Przypominam, że w sklepie wloskiesmakolyki.it możecie robić zakupy z dużym rabatem.
Za każde wydane 20 zł, otrzymacie zniżkę w wysokości 5zł.
Wystarczy, że podczas składania zamówienia wpiszecie kod rabatowy:
sw2014
Gorąco polecam, ja na pewno jeszcze nie raz skuszę się na coś z oferty sklepu :)
7 komentarze
coś wspaniałego, a ta mąka to na pewno rewelacja!
OdpowiedzUsuńPychotka ;)
OdpowiedzUsuńNie ma co .. mistrzyni donutów!:)
OdpowiedzUsuńO wow! Wyglądają naprawdę pysznie :)
OdpowiedzUsuńmam może nietypowe pytanie... ale czy nie wszystkie posty zawierają dokładne przepisy tylko same zdjęcia? bo nie wiem czy to z moim kompem jest coś nie tak że one się nie otwierają czy to tak ogólnie jest? :D pozdrawiam
OdpowiedzUsuńTak jest, nie wszystkie posty zawierają przepis.
UsuńPozdrawiam
Oczarował mnie ten talerz dobroci :D
OdpowiedzUsuń