Potrójnie migdałowe donuty z farro.

22 marca







 Potrójnie migdałowe donuty z pszenicy farro bio podane z mandarynką, pestkami dyni i domowym serkiem wiśniowym



A farro od dziś stało się moim ulubionym zbożem, Bez dwóch zdań!


Przypominam, że w sklepie wloskiesmakolyki.it możecie robić zakupy z dużym rabatem.
Za każde wydane 20 zł, otrzymacie zniżkę w wysokości 5zł. 
Wystarczy, że podczas składania zamówienia wpiszecie kod rabatowy: 

sw2014

Gorąco polecam, ja na pewno jeszcze nie raz skuszę się na coś z oferty sklepu :)

You Might Also Like

7 komentarze

  1. coś wspaniałego, a ta mąka to na pewno rewelacja!

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie ma co .. mistrzyni donutów!:)

    OdpowiedzUsuń
  3. O wow! Wyglądają naprawdę pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mam może nietypowe pytanie... ale czy nie wszystkie posty zawierają dokładne przepisy tylko same zdjęcia? bo nie wiem czy to z moim kompem jest coś nie tak że one się nie otwierają czy to tak ogólnie jest? :D pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak jest, nie wszystkie posty zawierają przepis.

      Pozdrawiam

      Usuń
  5. Oczarował mnie ten talerz dobroci :D

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj