Smak dzieciństwa.
03 marca
Ciastko drożdżowe z jabłkami, suszonymi figami bio (Zielonyspichlerz.pl) i cynamonem podane z pomelo, mascarpone i bio smoothie z kiwi
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
Tyle smakowitości na jednym talerzu :)
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńJabłka i cynamon- najlepszy klasyk i smak dzieciństwa :)
OdpowiedzUsuńNajprostsze i najlepsze połączenie na świecie ♥
OdpowiedzUsuńKocham te Twoje "gwiezdne" śniadania! :D
OdpowiedzUsuńja jakoś nigdy drożdżowego nie lubiłam, ale patrząc na Twoją propozycję myślę, że bym się do niego przekonała :)
OdpowiedzUsuńDrożdże, jabłko i cynamon <3 więcej do szczęścia nie potrzeba !
OdpowiedzUsuńŚniadanie z ciastkiem, najsmaczniejsze rozpoczęcie dnia :)
OdpowiedzUsuńJaki uroczy kształt!:)
OdpowiedzUsuń