Ulubione pierogi... w wersji kawowej!
26 czerwca
Ulubione - bo z mąki ryżowej.
Do tego z owocami lata - dziś z jagodami, zmielonymi ziarnami kawy i ricottą.
Jak do tej pory najdelikatniejsze i... chyba najsmaczniejsze :)
Ryżowe pierogi nadziane kawową ricottą i jagodami podane z melonem, truskawkami, miodem i preparowaną kaszą jaglaną
Kawę ziarnistą Johan & Nyström wypatrzyłam w sklepie internetowym
Przykuła moją uwagę pięknym opakowaniem, ciekawą nazwą
i przede wszystkim delikatnie wyczuwalną nutą słodyczy.
Dla mnie - jako zagorzałej fanki słodkości - Bourbon Jungle to po prostu perełka wśród kaw.
Do tego wyjątkowo intensywna w smaku i zapachu, Idealna!
Koniecznie zajrzyjcie do tego sklepu, jeśli poszukujecie kaw na jakościowo wysokim poziomie.
15 komentarze
Kawa.. I jestem totalnie kupiona! :)
OdpowiedzUsuńPomysłowe pierogi,nigdy podobnych nie próbowałam;)
OdpowiedzUsuńZawsze wolałam pierogi na słono niż słodko ale w takim wydaniu i w wersji kawowej to myślę, że zjadłabym co do jednego. :-)
OdpowiedzUsuńpiękne przyrządzasz śniadania:)
OdpowiedzUsuńDziękuję 🍭
UsuńUwielbiam pierogi! A Twoje wyglądają przesmakowicie :D
OdpowiedzUsuńPycha! Kawowa ricotta mmm!
OdpowiedzUsuńpolarois.blogspot.com
Smacznie ;-)
OdpowiedzUsuńa jak robiłaś ciasto na pierogi? :)
OdpowiedzUsuńPrzepis znajdziesz w zakładce z przepisami 🍬
Usuńo rajusiu, te pierogi musiały być wyśmienite! :O
OdpowiedzUsuńRyżowe pierogi brzmią pysznie. :)
OdpowiedzUsuńPierogi z kawą, ale nie spotykane połączenie :D
OdpowiedzUsuńpierooooożki <3 kiedy ja je ostatnio jadłam :D ale nie chciało by mi się ich robić samej dla siebie :)
OdpowiedzUsuńFajne pierożki, lubie je:) Sprawdzę z chęcią.
OdpowiedzUsuń