Waniliowy sernik z solonym karmelem.
28 czerwca
Waniliowy* sernik na biszkopcie z warstwami: ricottową z solonym* karmelem
oraz melonowo-agrestową z bananem podany z plastrami kokosa bio (Naturo.pl),
ricottą, melonem, truskawkami i bazylią
* do masy serowej dodałam prawdziwej wanilii burbońskiej bio oraz
Fleur de sel (kwiatu soli morskiej); obie przyprawy dostaniecie w sklepie internetowym
10 komentarze
prezentuje się wspaniale, a przy tym lekko :)
OdpowiedzUsuńJa taaaak kocham sernik, że ten bym zjadła bez mrugnięcia okiem, cudo! :-)
OdpowiedzUsuńSernik *.* jestem kupiona!
OdpowiedzUsuńSolony karmel, pyszności!:D
OdpowiedzUsuńWspaniale się prezentuje. Zwłaszcza te plasterki kokosa na wierzchu. :)
OdpowiedzUsuńNowość dla mnie,nigdy nie próbowałam podobnego smaku.Ciekawi mnie;)
OdpowiedzUsuńJa serników nie lubię, ale ten pięknie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńPysznie ;)
OdpowiedzUsuńpodoba mi się nazwa 'Fleur de sel' ;)
OdpowiedzUsuńPrezentuje się przepysznie :)
OdpowiedzUsuń