Krem z płatków kasztanowych.

29 czerwca

Nerkowcowy (Pakka.ch) krem z płatków kasztanów bio* i ricotty z zielonym jabłkiem podany z żurawiną, nerkowcami, jabłkiem i kasztanem jadalnym

* płatki kasztanów zalałam na noc wodą z kwiatów pandanowca,
którą możecie dostać TUTAJ

You Might Also Like

12 komentarze

  1. Zakochałam się w tych płatkach od pierwszego spróbowania i trwam w tej miłości do dziś. Cudowny krem! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pychoty. I tak pięknie podane! :) Puchar idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie jadłam nigdy ale wszelakie płatki kocham to pewnie i te by mi posmakowały. Wygląda po królewsku. :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ciekawe te płatki kasztanowe muszę przyznać;)

    OdpowiedzUsuń
  5. CUDNE FOCIE I CUDNE POMYSŁY GRATULACJE

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda bardzo apetycznie i smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. a jak to zrobiłaś? jakiś przepis?

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj