Królewski suflet.
27 lipca
Suflet twarogowy z morelami, suszonymi figami i płatkami migdałów (Owocowy Raj)
podany z konfiturą wiśniową
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
to dopiero królewskie śniadanie! :)
OdpowiedzUsuńAle królewsko :D
OdpowiedzUsuńhttp://lifeofangiee.blogspot.com/
Idealny, nic dodać, nic ująć :)
OdpowiedzUsuńWow, niesamowite śniadanie. :-) Faktycznie po królewsku!
OdpowiedzUsuńTo śniadanie jest obłędne! Marzę o takim :)
OdpowiedzUsuńChętnie wpadłabym na takie śniadanko ;)
OdpowiedzUsuń