233. Ricotta hotcakes po raz drugi.
23 lipcaDawno ich u mnie nie było. Zdecydowanie powinny gościć u mnie częściej.
+ ciąg dalszy moich zabaw ze zmianami ustawień w aparacie :)
Limonkowe ricotta hotcakes z kardamonem winogronami i suszonymi jagodami Goji
16 komentarze
Wyglądają pysznie. Muszę je w końcu zrobić ;)
OdpowiedzUsuńPatrząc na miniaturkę, myślałam,że zrobiłam wytrawne śniadanko! ale jednak się myliłam hehehe :)
OdpowiedzUsuńPlacuszki z ricotty nie są moimi ulubionymi, ale podobają mi się ze względu na swoją delikatność :-)
OdpowiedzUsuńFajnie prezentuja sie w tym zw
OdpowiedzUsuńzestawieniu * ;)
Usuńwyglądają obłędnie!
OdpowiedzUsuńwyglądają bardzo smacznie:)
OdpowiedzUsuńu mnie też dziś ricotta hotcakes, mniam :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam je!
OdpowiedzUsuńTwoje wyglądają bardzo apetycznie :)
Śliwki, widzę śliwki :D I lecę do sklepu, żeby je kupić. Nareszcie zaczyna się sezon.
OdpowiedzUsuńTo winogrona, hihi :)
Usuńno tak, one są najlepsze !! takie delikatne, chyba moje ulubione ;)
OdpowiedzUsuńmmmm ricotta <3
OdpowiedzUsuńwyglądają obłędnie smacznie! i są takie równe, puchate i po prostu ładne! :)
OdpowiedzUsuńNie poznałam winogron na zdjęciach :D Placuszki wyglądają przepysznie! Ricottowe jeszcze przede mną, chociaż uwielbiam jej dodatek wszędzie.
OdpowiedzUsuńwłaśnie! coraz bardziej podobają mi się Twoje zdjęcia :))
OdpowiedzUsuńI te placki, mm <3