Imbirowe serduszko z bakaliami!
02 maja
Kasztanowo-imbirowe* ciastko z orzechami nerkowca i kandyzowaną papają podane z wiśniami amarena w syropie
* na bazie ekologicznego imbirowego soku z kiwi
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
A tutaj jak zwykle same dobroci :D
OdpowiedzUsuńjak znajdę tam orzechy nerkowca to zabieram się za jedzenie!
OdpowiedzUsuńRaz w życiu jadłam ciasto kasztanowe, pamiętam że było genialne!
OdpowiedzUsuńTakie połączenie smaków to dla mnie absolutna nowość :D no i nerkowce... najlepsiejsze orzechy <3
OdpowiedzUsuńpyszności;)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie :) Ja to jakoś nie mam rano chęci na żadne eksperymenty, więc zazdroszczę! :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńStandardowe dobroci! Wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie serduszka :)
OdpowiedzUsuń