Podwójnie czekoladowy pudding z brioszki.
21 maja
Herbaciany* pudding z brioszki z kawałkami czekolady**, świeżymi jagodami Inków, karambolą i cukrem pudrem trzcinowym podany z deserem migdałowym (Ekodis.pl) i jogurtem naturalnym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
Pudding to rzecz której nigdy nie jadłam. Ale kiedy patrzę na Twój wypiek od razu mam ochotę spróbować :)
OdpowiedzUsuńOjej to wygląda przepięknie. Nie dość, że zdrowo to jeszcze założę się, że bardzo smacznie. Jeszcze te oryginalne i ciekawe składniki! Szok. :-)
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńJacie, ależ to cudnie wygląda! Przepis wpisuje do mojej listy rzeczy do zrobienia ;)
OdpowiedzUsuńjaka mnogość wszystkich dodatków, super :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam te twoje pomysły, pycha!:)
OdpowiedzUsuńŚlinotok gwarantowany jak się wchodzi na Twojego bloga, Instagrama :D
OdpowiedzUsuń