717. Persymona otulona biszkoptem.
16 listopada
Biszkoptowe placuszki z persymoną smażone na ekologicznym maśle Ghee* podane z wegańskim kremem czekoladowym
***
Ekologiczne masło Ghee możecie kupić w:
***
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
też zjadłam dzisiaj placuszki i również w towarzystwie kaki! :) piąteczka!
OdpowiedzUsuńpyszne śniadanie:)
OdpowiedzUsuńApetycznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńIdealne połączenie na Twoim talerzu zagościło :)
OdpowiedzUsuńpo takich placuchach na twarz od razu ciśnie się uśmiech zadowolenia!
OdpowiedzUsuńPyszne ;)
OdpowiedzUsuńnie wiem jaki przepis podpatrzeć tyle tu wyśmienitych propozycji
OdpowiedzUsuń