Rożek francuski
30 grudnia
Rożek francuski z mandarynką karmelizowaną w golden syrup podany z twarożkiem zmiksowanym z dżemem truskawkowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
11 komentarze
Ta mandarynka tu musiała smakować wspaniale :D
OdpowiedzUsuńTaki rogalik to domowy? :)
OdpowiedzUsuńTak.
OdpowiedzUsuńApetycznie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńPrezentuje się pysznie! ;)
OdpowiedzUsuńWieki nie jadłam ciasta francuskiego! Wygląda jak z najlepszej cukierni :)
OdpowiedzUsuńjak domowy to musiał nieziemsko smakować! :)
OdpowiedzUsuńŚniadanie idealne! Nic dodać, nic ująć :)
OdpowiedzUsuńczyżby jednoporcjowy? :D
OdpowiedzUsuńNie, wyszło 5 sztuk :)
UsuńBomba! Ciasto francuskie i moje ukochane mandarynki, wpraszałabym się.
OdpowiedzUsuń