Smażona kasza jęczmienna.
20 grudnia
Kasza jęczmienna podsmażona na maśle ghee podana z domowym miodowym* sosem żurawinowym, białą czekoladą z jagodami Goji bez dodatku cukru i serkiem wiejskim
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
8 komentarze
ale świetny pomysł na podanie kaszy jęczmiennej, powiedziałabym wręcz na odczarowanie jej! :)
OdpowiedzUsuńświetnie to wymyśliłaś, kasza inaczej ;-)
OdpowiedzUsuńmuszę w końcu usmażyć jakąś kaszę!
OdpowiedzUsuńSmakowicie! ;P
OdpowiedzUsuńŚwietne połączenie, nie wpadłabym na pomysł z usmażeniem kaszy, a ten sos żurawinowy wygląda bosko!
OdpowiedzUsuńPomysł do wypróbowania :)
OdpowiedzUsuńGenialny ten pomysł na wykorzystanie kaszy! :)
OdpowiedzUsuńOryginalnie i pomysłowo! ;)
OdpowiedzUsuń