Gwiazdki z czarnej fasoli!
23 kwietnia
Dziękuję za wszystkie wiadomości e-mail, które do mnie wysyłacie.
Miło jest czytać tak pochlebne słowa.
Cieszy mnie również fakt, że odpowiada Wam dodawanie bezpośrednich
linków do poszczególnych produktów.
W sumie ja również - szukając przepisów na blogach
- zwracam uwagę na to, czy podana jest informacja, z jakich
produktów została przygotowana dana potrawa.
To bardzo dobrze, że lubicie poznawać nowe produkty!
Gwiazdki z ekologicznej czarnej fasoli Symbio i skrobi z manioku podane z cukrem pudrem trzcinowym, ananasem, organicznymi suszonymi jagodami i kokosowym mascarpone
Ekologicznej czarnej fasoli i skrobi z manioku Symbio szukajcie w delikatesach internetowych, marketach i sklepach stacjonarnych. Fasola jest naprawdę świetna - nie gotuje się długo, a efekt wizualny jest niesamowity! Z kolei skrobia z manioku (tzw. kassawa) nie posiada smaku ani zapachu, ale świetnie zagęszcza. Możemy dodać ją do ciasta, pancakes a także zrobić z niej budyń!
9 komentarze
Jak ładnie wyglądają te placki! :)
OdpowiedzUsuńMusiały być pyszne ;)
Aż mnie naszła na takie ochota ;)
OdpowiedzUsuńAle pyszności :)
OdpowiedzUsuńświetnie wyglądają:)
OdpowiedzUsuńurocze - na pewno pyszne!
OdpowiedzUsuńCudowne! :)
OdpowiedzUsuńja też uważam, że czarna fasola jest super!
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńJakie świetne te gwiazdki! :)
OdpowiedzUsuń