Naleśniki z pieca.
05 czerwca
Naleśniki z mąki słonecznikowej smażone na oleju kokosowym (Pro4life) nadziane orzechowo-morelową* ricottą i zapieczone z borówkami polanymi syropem klonowym podane z musem z mango i banana
* ze zmielonymi orzechami brazylijskimi, musem z dojrzałych moreli,
erytrytolem i gorzkimi pestkami moreli (Intenson)
***
Ostatnio orzechowo u mnie :)
5 komentarze
Pysznie wygląda :-)
OdpowiedzUsuńte naleśniki musiały rozpływać się w ustach...!!
OdpowiedzUsuńpiątka za naleśniki!
OdpowiedzUsuńpolarois.blogspot.com
Wspaniale wyglądają, ciekawy sposób zapieczenia, takich sama nigdy nie robiłam, jedynie gdzieś w knajpce jadałam z pieca. Świetny pomysł. :-) Do tego ten mus mango-banan brzmi fantastycznie.
OdpowiedzUsuńBoskie naleśniki i mus *.*
OdpowiedzUsuń