Naleśniki z ciasta filo.
06 czerwca
Naleśniki z ciasta filo nadziane ricottą i konfiturą z płatków róż/ ricottą, poziomkami w miodzie i siekanymi migdałami z solą podane z jogurtem wiśniowym i morelami
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
Ale to apetycznie wygląda. :)
OdpowiedzUsuńpyszności :)
OdpowiedzUsuńZ ciasta filo ? O takich nawet nie pomyślałam :D
OdpowiedzUsuńNaleśniki widać pycha;)
OdpowiedzUsuńKusi mnie to ciasto niesamowicie! Ślicznie wyglądają naleśniczki. :-) Jeszcze te morelki, wow.
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie! :-)
OdpowiedzUsuńCiekawa propozycja ;)
OdpowiedzUsuńNaleśnikujesz ostatnio :) Są cudowne, takie cieniutkie :)
OdpowiedzUsuńTak, ostatnio mam fazę na naleśniki... i młode ziemniaki :)
UsuńFajny pomysł, takich naleśników to ja jeszcze nie jadłam :)
OdpowiedzUsuń