Urodzinowo.

05 sierpnia


Dziś moje święto, więc trzeba jakoś je uczcić już z samego rana.
 Na śniadanie serwuję więc moje ulubione ciasto - sernik na zimno!

 Wiśniowy sernik z mascarpone słodzony stewią 10:1 (Stewiarnia.pl) na biszkopcie z borówkami i galaretką jagodową podany z agrestem, melonem, czarną porzeczką i poziomkami; cappuccino z syropem klonowym
Do posłodzenia masy serowej użyłam jabłkowego smarowidła Poiret

You Might Also Like

12 komentarze

  1. Wszystkiego przenajlepszego ! :)
    Świętuję razem z Tobą, bo sama właśnie zajadam się sernikiem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszne śniadanko zrobiłaś sobie na te urodziny! No i oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, radości i spełnienia najskrytszych marzeń! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wszystkiego najlepszego! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych sukcesów :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Spełniania najskrytszych marzeń! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. załóż jakąś kawiarnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Twoje święto! No to sto lat ślicznotko! Żeby spełniły się twoje wszystkie marzenia, te głośne i te zachowane głęboko w sercu, o których tylko ty wiesz :* A serniczek cuuudo *___*

    OdpowiedzUsuń
  8. Nie ma nic lepszego niż sernik! <3 Wolałabym go zamiast tortu zdecydowanie nawet. :D Spełnienia marzeń kochana!

    OdpowiedzUsuń
  9. Seernik! <3 Teraz mogłabym jeść je codziennie :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń;)

    OdpowiedzUsuń
  11. pyszne letnie ciacho! sto lat!

    OdpowiedzUsuń
  12. Wszystkiego najwspanialszego! :)

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj