Budyniowe płatki z komosy ryżowej z awokado i czekoladą.

02 maja

Budyniowe płatki z komosy ryżowej (Quinola Mothergrain) na mleku migdałowym 
podane z awokado i sosem z gorzkiej czekolady

You Might Also Like

6 komentarze

  1. O raju, to awokado jest nieziemskie z tą czekoladą! A ja niestety ani komosy, ani płatków nie miałam okazji jeść. Chociaż tutaj ślinka cienie, nie powiem! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Awokado tak zjadasz? Podziwiam! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda to naprawdę apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj