Budyniowe płatki z komosy ryżowej z awokado i czekoladą.
02 maja
Budyniowe płatki z komosy ryżowej (Quinola Mothergrain) na mleku migdałowym
podane z awokado i sosem z gorzkiej czekolady
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
jak pysznie wygląda
OdpowiedzUsuńMiseczka idealna. :-)
OdpowiedzUsuńO raju, to awokado jest nieziemskie z tą czekoladą! A ja niestety ani komosy, ani płatków nie miałam okazji jeść. Chociaż tutaj ślinka cienie, nie powiem! :)
OdpowiedzUsuńAwokado tak zjadasz? Podziwiam! :D
OdpowiedzUsuńWygląda to naprawdę apetycznie :)
OdpowiedzUsuńCiekawe połączenie :)
OdpowiedzUsuń