221. Karobowa polenta z ciasteczkową brzoskwinią
11 lipcaTa brzoskwinia występuje pod różnymi nazwami: ufo, całusek, płaska, ale mi najbardziej spodobała się ciasteczkowa. Faktycznie, trochę je przypomina. :)
Pogoda okropna. Mokro, zimno, wietrznie. Borys nie ma ochoty chodzić po trawie i ucieka do domu :P
Karobowa polenta z cukrem trzcinowym, brzoskwinią ciasteczkową i konfiturą jagodową
Proszek z chleba świętojańskiego to naturalny zamiennik kakao, a przy tym delikatnie słodki i dużo zdrowszy :)
Proszek z chleba świętojańskiego to naturalny zamiennik kakao, a przy tym delikatnie słodki i dużo zdrowszy :)
9 komentarze
ale konfiturka smacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńprzepyszne połącznieee!
pyszności:)
OdpowiedzUsuńciasteczkowa brzoskiwnia? ojej <3 mmm
OdpowiedzUsuńmmm lubię brzoskwinki <3 pyszności w miseczce !
OdpowiedzUsuńa wiesz, że ja znałam ją tylko pod nazwą 'brzoskwinia ufo'? o innych nie miałam pojęcia! :o
OdpowiedzUsuńpolenta na czekoladowo to jest obłęd *.*
faktycznie ma kształt ciastka ;D hehehe ciasteczkowa brzoskwinka <3
OdpowiedzUsuńnazwy "ciasteczkowa" jeszcze nie słyszałam :) ale wiem, że "fachowo" nazywana jest też "brzoskwinią paraguayo"
OdpowiedzUsuńw połączeniu z polentą- pyyycha!
Ta konfitura na wierzchu wygląda świetnie.
OdpowiedzUsuńmniam, pysznie się prezentuje!:)
OdpowiedzUsuńDziękuję za udział w akcji!