337. Owsianka z sezamem i agrestem

06 października

Dziś zajęcia do 12.oo - luuuubię to :)


Budyniowa karmelowa owsianka gotowana na naturalnym mleku sojowym z sezamem, lnem, miodem akacjowym (dodałam na sam koniec) i mielonymi orzechami laskowymi podana z agrestem malinowym, cynamonem, cukrem pudrem oraz nektarynką

To chyba najgęstsza owsianka jaką kiedykolwiek jadłam :) Sezam i mielone orzechy nadały ciekawego smaku, a agrest pozwolił wyobrazić sobie, że wakacje jeszcze trwają...

You Might Also Like

10 komentarze

  1. ooo czyli taka jakie uwielbiam, bardzo gęsta z dużą ilością pysznych dodatków!!
    miłego dnia ;*

    OdpowiedzUsuń
  2. malinowy agrest ? :D Ciekawe ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale wypchana micha! Luuuubię to! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. jaka gęsta i wypchana pysznościami, mmm <3

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam takie gęste pyszności;D a u Ciebie jeszcze agrest *_*

    OdpowiedzUsuń
  6. Zajęcia w niedzielę to zbrodnia! Jeśli więc trwają krótko, to pierwsza przesłanka uniewinnienia:D

    OdpowiedzUsuń
  7. Wow, ten agrest wygląda imponująco ! A owsianka faktycznie idealnie gęsta <3

    OdpowiedzUsuń
  8. gęsta owsianka to podstawa! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. takie gęste są najpyszniejsze :)

    OdpowiedzUsuń
  10. rany, co to za obłędne smaki! wieki nie jadłam agrestu. u Ciebie zawsze jest tak fantazyjnie i pysznie :)

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj