523. Nie taka zwyczajna owsianka!
11 kwietnia
Owsianka gotowana z gruszką i cukrem kokosowym podana z plastrami kokosa, twarożkiem, konfiturą wiśniową i surowymi pistacjami
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
11 komentarze
Jak pieknie wyglada:) slicznie ulozylas wszystko:)
OdpowiedzUsuńmmm klimat niczym na rajskiej wyspie :D :D :D
OdpowiedzUsuńZ chęcią bym takiej spróbowała *.*
OdpowiedzUsuńU ciebie nawet zwykła owsianka wygląda jak niezwykły eksperyment :)
OdpowiedzUsuńzdecydowanie nie jest zwykła! Ależ musiała smakować :)
OdpowiedzUsuńTwoje śniadania tak strasznie przypominają mi lato! wszystkie takie kolorowe, egzotyczne.. :D
OdpowiedzUsuńniezwykła! szczególnie z plastrami kokosa :)
OdpowiedzUsuńZdecydowanie nie wygląda na zwykłą owsiankę! Urzekająca :)
OdpowiedzUsuńfenomenalnie podana :)
OdpowiedzUsuńcukier kokosowy! Brzmi świetnie, Owsianka wyglląda pysznie! <3
OdpowiedzUsuńGdzie zakupic cukier kokosowy?
OdpowiedzUsuń