702. Donuty i mandarynka w czekoladzie!
01 listopada
Czekolada i owoce cytrusowe to połączenie idealne.
Świetnie pasowało do delikatnych, puszystych donutów z "owsianki królewskiej"
i semoliny, mojej, jak już wiecie, ulubionej mąki.
Ostatnio często jadam owsiankę na "drugą kolację" przed snem.
W ogóle mam straszną ochotę na płatki owsiane.
Może nawet zorganizuję jakiś owsiankowy tydzień? :)
Korzenne donuty z "owsianki królewskiej" słodzone stewią podane z gorzką czekoladą Torras, mandarynką i puszystym serkiem biszkoptowym
5 komentarze
Smacznie i apetycznie! ;)
OdpowiedzUsuńkolejne genialne śniadanie!
OdpowiedzUsuńTwoje donuty są niesamowite :)
OdpowiedzUsuńświetne zdrowe śniadanie:)
OdpowiedzUsuńo tak, pomarańcza i czekolada to jest to!
OdpowiedzUsuń