719. Pierożki z migdałami.

19 listopada

Pierożki z semoliny nadziane ekologicznymi migdałami podane z suszonymi poziomkami i napojem kokosowo-ryżowym 






A rok temu...

You Might Also Like

13 komentarze

  1. Pływające pierożki? Na to bym nie wpadła :)
    I muszę spróbować suszonych poziomek!

    OdpowiedzUsuń
  2. Możesz wpadać do mnie codziennie i robić mi takie pyszne śniadanka?

    OdpowiedzUsuń
  3. no nie znów jakiś cudny wytwór !!!! jak zyć ??? i być chudym Hi HI

    OdpowiedzUsuń
  4. No to mnie zaskoczyłaś! Takiej wersji pierożków jeszcze nie widziałam *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. ależ urocze ;-) teraz naszła mnie ochota na pierogi na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  6. pierogi na mleku roślinnym - twoja pomysłowość nie zna granic, pyszności zajadasz! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wow! jestem w szoku! geenialnie to wymyśliłaś :))

    OdpowiedzUsuń
  8. Super są ;) Muszę spróbować te suszone poziomki. :)

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj