Drożdżowy donut z jabłkami!
17 kwietnia
Ostatnio wpadłam na pomysł podania ciastka w towarzystwie pokrojonego w kosteczkę twarogu. Powiem Wam, że smakowało mi bardziej niż z serkiem homogenizowanym czy jogurtem!
Drożdżowy donut z jabłkami i organicznym nugatem (Bioterra) podany z twarogiem i cynamonem cejlońskim; herbata Basilur Serene*
*Zielona herbata cejlońska z dodatkiem jabłka, pąków jaśminu
oraz nutą płatków róży, bławatka i jabłka;
to śliczne metalowe pudełeczko zachowam na biżuterię :)
to śliczne metalowe pudełeczko zachowam na biżuterię :)
11 komentarze
Super,że drożdżowy ,ponieważ smak jest wyrazisty ;)
OdpowiedzUsuńBardzo fajny pomysł: po pierwsze wygląda wspaniale, a po drugie musiało smakować wybornie. :)
OdpowiedzUsuńa jak ta herbata smakuje ?? bo opakowanie prze prze cudne no a babeczki to już nie mam odwagi chwalić bo to jakiś cud natury i arcydzieła
OdpowiedzUsuńJedna z lepszych, intensywna zarówno w smaku jak i zapachu. Składa się z całych liści herbaty, płatków kwiatów i owoców. Cudo!
UsuńSmacznie! :)
OdpowiedzUsuńnom nom nom!
OdpowiedzUsuńCiekawy pomysł z tym twarogiem ;)
OdpowiedzUsuńPysznie! :) Jak zwykle. Chciałabym mieć taką wyobraźnię co do gotowania :)
OdpowiedzUsuńDonut... Ach, jaki on musiał być pyszny. Te jabłuszka i cynamon kuszą bardzo! <3
OdpowiedzUsuńsuper pomysł! :)
OdpowiedzUsuńBo twaróg jest dużo lepszy niż jakieś tam serki! :D
OdpowiedzUsuń