Nerkowcowe serniczki!
08 kwietnia
Nerkowcowe* serniczki z patelni podane ze śliwką, domowym jogurtem wiśniowym i ekologicznym musli posłodzone syropem klonowym bio
* z dodatkiem zmielonych nerkowców
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
11 komentarze
Nerkowce to chyba najlepsze orzechy świata! :)
OdpowiedzUsuńNerkowce mieliłaś sama czy już kupiłaś zmielone? To moje ulubione orzechy, więc chętnie bym się na takie skusiła :)
OdpowiedzUsuńMieliłam. :)
UsuńPycha! Narobiłaś mi ochoty na nerkowce, idę robić ciasteczka jaglane z nimi. ;)
OdpowiedzUsuńWielbię nerkowce!
OdpowiedzUsuńPiękne śniadanie :) Jak zwykle!
Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuńZdecydowanie mistrzyni patelni i łączenia smaków :D
UsuńUps, niechcący usunęłam komentarz... tak to jest, jak się przegląda bloggera na komórce ;/
UsuńNerkowce to moje ulubione orzechy <3 Porywam to śniadanko!
OdpowiedzUsuńjakie apetyczne!!
OdpowiedzUsuńWygląda smacznie! :)
OdpowiedzUsuń