Imbirowe babeczki.
09 kwietnia
Imbirowe* babeczki gryczane z płatkami jaglanymi bio (Ekodis) podane z pestkami granatu, jogurtem kokosowym, ananasem i cukrem pudrem trzcinowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
Ale świetne! i jak apetycznie podane. :)
OdpowiedzUsuńPiękne! :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam imbir, pysznie wyglądają! :)
OdpowiedzUsuńCudne są te babeczki !
OdpowiedzUsuńPychotka ;)
OdpowiedzUsuńurocze babeczki!
OdpowiedzUsuńSyrop imbirowy, brzmi ciekawie! ;)
OdpowiedzUsuńWyglądają cudnie! :)
OdpowiedzUsuńcudo cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuń