Podwójnie orzechowe pancakes.
28 maja
Pancakes z mąki z orzechów włoskich bio (Bioterra) i ekologicznego masła orzechowego (Bio Kiosk) podane z melonem, cynamonowym jogurtem i domowym sosem truskawkowym na bazie wodzie kokosowej
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
11 komentarze
Świetny pomysł :)
OdpowiedzUsuńTakie podwójnie orzechowe z chęcią bym zjadła! ;)
OdpowiedzUsuńCudo !! :) Tyle pysznych i zdrowych składników w 1 daniu ;) Uwielbiam wszelkie orzechowe nuty ;)
OdpowiedzUsuńtakie puchate! :)
OdpowiedzUsuńOjejku jak to uroczo wygląda! :)
OdpowiedzUsuńJeszcze do tego podwójnie orzechowe? To oznacza więcej szczęścia! :D
OdpowiedzUsuńWyglądają świetnie ! :)
OdpowiedzUsuńGrubaśne ! <3
OdpowiedzUsuńjak zwykle zastosowanie składników świetne!
OdpowiedzUsuńZabieram jedną gwiazdkę ! :D
OdpowiedzUsuńJak to pięknie wygląda! Szczególnie to serduszko z sosem <3
OdpowiedzUsuń