Brzoskwiniowe gwiazdki.
29 maja
Gwiazdki z czerwonej komosy ryżowej (Quinola) na bazie puree z korzennych brzoskwiń przyprawione ekologicznymi goździkami i kardamonem (The Spice Shop) podane z brzoskwiniami i jogurtem naturalnym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
Wczoraj taką quinoę wcinałam na obiad i nawet chciałam trochę zostawić do słodkiego śniadania, ale... po prostu nie wyszło. ;)
OdpowiedzUsuńPomysł rewelacyjny!
Piękniutkie! :) Jak zwykle :)
OdpowiedzUsuńWow, nie spodziewałam się, że można z niej wykonać takie wspaniałości! Zaskakujesz i zachęcasz do szaleństw w mojej kuchni! :D
OdpowiedzUsuńmmmmmniam! komosowe słodkości są pycha!
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie ;)
OdpowiedzUsuńRewelacja! :) Nie myślałam, że da się tak ładnie to podać. :)
OdpowiedzUsuń