Sezamowe placki z serka wiejskiego!
26 maja
Sezamowe placki z serka wiejskiego na mleku ryżowym podane z pulpą z mango, jogurtem naturalnym słodzonym erytrolem (Smaki Orientu) i jagodami goji (Owocowy Raj)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
Ja obecnie kupiłam mleko migdałowe, czaję się właśnie na ryżowe. :-) Muszę wypróbować takie placuszki, bo serek wiejski stanowi punkt numer jeden mojego jadłospisu. :-)
OdpowiedzUsuńMigdałowe zdecydowanie lepsze :)
UsuńWyglądają fenomenalnie :)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł :)
OdpowiedzUsuńmmmm uwielbiam placuszki ze słodkim owocowym musem!
OdpowiedzUsuńTa pulpa kusi ;)
OdpowiedzUsuń