Tofurnik z komosą.
24 maja
Morelowy tofurnik z trójkolorową komosą ryżową, nutą kawy* i śliwką
z dodatkiem syropu z czarnego bzu
do masy dodałam 100 ml (ulubionej na dzień dzisiejszy)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
Wygląda pysznie! :)
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie i fajny dodatek kawy, którą uwielbiam. :-)
OdpowiedzUsuńPysznie *.*
OdpowiedzUsuńMniam :) Musiało smakować niesamowicie. :)
OdpowiedzUsuńkomosa w wypiekach zawsze dodaje niepowtarzalnego posmaku!
OdpowiedzUsuńKawa <3
OdpowiedzUsuńCałość wygląda pięknie, ciekawe połączenie :)