Wegańskie tofurniczki.
08 września
Tofurniczki z zamiennikiem białka podane z poziomkami, malinami, ananasem i wegańskimi bananowymi płatkami czekolady
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
Takich jeszcze nie jadlam!
OdpowiedzUsuńLubię wariacje na temat tofu. :D Twoje wyglądają przeuroczo i niezwykle smakowicie. :-)
OdpowiedzUsuńOd kilku miesięcy planuję spróbować tofu,jednak nie idzie mi to najlepiej a ty sprawiasz że chęć ta wzrasta :D
OdpowiedzUsuńmuszę znowu kupić tofu!:)
OdpowiedzUsuńmoje ulubione wykorzystanie tofu to wlasnie te placuszki <3
OdpowiedzUsuńMmm uwielbiam tofu :)
OdpowiedzUsuńPrzez Ciebie czuję się troche złodziejem bo często kradne pomysły na posiłki:)
OdpowiedzUsuń