199. Pierogi z serem, brzoskwinią i serkiem wiejskim
19 czerwcaUfff...jak gorąco! 26 stopni w cieniu ;P Lecę dzisiaj po truskawki, bo coś dawno ich nie jadłam, teraz bardziej brzoskwinie i morele. Za to jutro...właśnie! Wiecie co będzie jutro? 200-setne śniadanie! Muszę pomyśleć, co przygotować :)
Pierogi z serem i brzoskwinia podane z serkiem wiejskim wymieszanym z cukrem waniliowym i kiwi
20 komentarze
O jejku! Istna rozkosz dla podniebienia! Cudne :)
OdpowiedzUsuńSmaka narobiłaś tymi pierogami :)
OdpowiedzUsuńJa mogę zjadać (i zjadam) pierogi kilogramami:D
OdpowiedzUsuńUwielbiam pierogi z owocami i serem, szczególnie w te letnie dni!
OdpowiedzUsuńPamiętam jak zajadłam pierogi jeden po drugim nie zliczając nawet ile wkońcu ich zjadłach hahaha :D
OdpowiedzUsuńPowiedz mi, jak je robisz? :) gotowałaś rano ? :D
Rano zrobiłam ciasto, nadziałam i ugotowałam :)
UsuńPierogi pierwsza klasa :)
OdpowiedzUsuńpychota!:) a mi się zamarzyły teraz smażone huehue:D
OdpowiedzUsuńPierogi i wszystko co "kluskowate" mogłabym jeść ciągle :D
OdpowiedzUsuńO ! 200 śniadanko :) Ja będę miała jutro 100, hehe :p Jak wpadniesz na jakiś ciekawy pomysł to daj znać ;)
Co za śniadanie! Zjadłabym z przyjemnością takie pierogi na obiad :) W taka pogode najlepsze sa wlasnie takie dania.
OdpowiedzUsuńWyglądają przepięknie. Muszę koniecznie zrobić pierogi na słodko na obiad :)
OdpowiedzUsuńJak będę mieć wakacje mam zamiar ulepić mnóstwo pierogów: z serem, truskawkami, jagodami i z czym kolwiek będzie można :) Uwielbiam pierogi <3
OdpowiedzUsuńJuż dzisiaj dałaś czasu z pierogami, 'strach' pomyśleć co będzie jutro!^^
OdpowiedzUsuńczadu*
Usuńsorki:)
najlepsze z najlepszych - pierożki na słodko !! *-* pysznie nadziane ;D
OdpowiedzUsuńjadłam pierogi z bananami, jabłkiem,jagodami, truskawkami, grzybami i kapustą a z serem i brzoskwinią jeszcze nie ;p ciekawe co będzie jutro ;D
OdpowiedzUsuńWow, smakowicie zaszalałaś:)
OdpowiedzUsuńgłównie przemawia do mnie ta brzoskwinia :D
OdpowiedzUsuńprzepięknie podane śniadanko :) zresztą jak zwykle.
OdpowiedzUsuńNigdy nie próbowałam podawać tego z kiwi :) Ale to rzeczywiście może smakować ciekawie ;)
OdpowiedzUsuń