313. Pancakes i duszony patison z cynamonem.
12 września
Patison i kabaczek smakują prawie tak samo jak cukinia - z tym, że dla mnie ten pierwszy ma najciekawszy aromat, a w połączeniu z cynamonem...to już w ogóle cudowny :) Polecam jeśli jeszcze nie próbowaliście, a lubicie cukinię. :)
Żytnie karobowe pancakes z duszonym w cynamonie patisonem podane z daktylem i serkiem śmietankowym
19 komentarze
ten patison mnie zaciekawił :)
OdpowiedzUsuńnie jadłam jeszcze takich :) ale wyglądaja kusząco!
OdpowiedzUsuńCukinię uwielbiam, a patisona nigdy nie próbowałam.
OdpowiedzUsuńnie próbowałam przyznaję :P
OdpowiedzUsuńAle grubaśne! Bardzo ciekawy pomysł z tym patisonem :)
OdpowiedzUsuńpiękne Ci wyszły. Zjadłabym jedynm tchem ale jestem lewa co do patelnianych wypieków .
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie :)
Trening czyni mistrza - zrobisz kilka razy i zaczna Ci wychodzic :)
UsuńJak zwykle takie piękne i pulchne Ci wyszły <3
OdpowiedzUsuńNowe połączenie zawsze mile widziane <3
OdpowiedzUsuńnigdy nie jadłam patisona, ciekawe :D
OdpowiedzUsuńMmm..pysznie się prezentują <3
OdpowiedzUsuńNie próbowałam nigdy patisona. Ale jeżeli smakuje tak jak napisałaś to biorę w ciemno :D
OdpowiedzUsuńpyszne grubaski, lubię jak takie mi wyjdą :)
OdpowiedzUsuńnie próbowałam i nawet w sklepie nie widziałam... Ale placki mistrzowskie! takie grube i pyszne :)
OdpowiedzUsuńPatison w cynamonie? Tego jeszcze nie próbowałam!
OdpowiedzUsuńNie widziałam jeszcze patisona, albo może nie zwróciłam na niego uwagi .. w każdym razie po tych placuszkach chyba to zmienię i poszukam go z sklepach :)
OdpowiedzUsuńwygląda bardzo smacznie:)
OdpowiedzUsuńDlaczego jak wstaję rano nigdy nie pamiętam o pankejkach?
OdpowiedzUsuńwow, jakie grubaśne! takie są najlepsze ;)
OdpowiedzUsuńnie jadłam patisona? ciekawe.