Tosty korzenne.
17 grudnia
Korzenne tosty z bezglutenowego chleba dworskiego słodzone stewią w płynie* natarte świeżą skórką pomarańczy podane z bieluchem i pomarańczą
* stewię w płynie można dostać w sklepie Zielonyspichlerz.pl
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
W blogosferze jest wiele fantastycznych blogów, ale Twój jest jednym z moich ulubionych. Świetne pomysły śniadaniowe i do tego jest tu pięknie kolorowo :)
OdpowiedzUsuńa teraz pytanie : czy jedząc produkty bezglutenowe czujesz różnicę w samopoczuciu ? :)
Robiłam w tym tygodniu korzenne tosty i przepadłam za tym smakiem! U Ciebie jednak prezentują się o wiele lepiej jeśli chodzi o sferę wizualną :)
OdpowiedzUsuńtakie korzenne smaki mogłabym jeść cały rok :)
OdpowiedzUsuńodkąd spróbowałąm tych z przyprawą korzenną to już nie mam ochoty na inne :D
OdpowiedzUsuńkorzenne robiłam, są przepyszne! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam te tosty w każdym wydaniu!
OdpowiedzUsuńA korzennej wersji koniecznie muszę spróbować :)
Takie wydanie tostów francuskich bardzo mi odpowiada! :)
OdpowiedzUsuńTosty z pomarańczą??? czemu nie :D wyglądają super
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńKuszą mnie ostatnio takie tosty francuskie!:)
OdpowiedzUsuń