Bezglutenowa owsianka na bazie musli.
11 lutego
Owsianka na bazie bezglutenowego musli gotowana na mleku z komosy ryżowej podana z sojowym kremem czekoladowym, ananasem i płatkami kokosa
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
Wygląda perfekcyjnie i na pewno tak samo smakuje ♥
OdpowiedzUsuńhttp://poranny-talerz.blogspot.com/
taki kontrast - zdrowe śniadanie podane w niezdrowej aczkolwiek cudnej miseczce:D
OdpowiedzUsuńTo fakt, ceramika nie nadaje się do spożycia :)
Usuńpierwsze co rzuciło mi się w oczy to miseczka Milka <3 Ananas i czekolada, ubóstwiam! :)
OdpowiedzUsuńten krem! <3
OdpowiedzUsuńperfekcyjnie!:)
OdpowiedzUsuńile w tej miseczce niebanalnych smaków! super :)
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńOjej! Jaką Ty masz świetną miskę ;)
OdpowiedzUsuń