Bananowy krem gryczany.
30 listopada
Bananowy krem gryczany słodzony organicznym cukrem z kwiatu kokosa podany z malinami, poziomkami, mini bananem, masłem pistacjowym i truskawkami
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
widze, że ten banan chyba upieczony? kwintesencja naturalnej słodkości!
OdpowiedzUsuńHihi właśnie nie jest upieczony, ciekawą ma strukturę, prawda?
UsuńUwielbiam gryczanke z masłem orzechowym. Ostatnio wlasnie zainteresowalo mnie pistacjowe, mimo jak wiadomo dużej ceny, myślę, że warto go spróbować? Może powiedz gdzie się w nie zaopatrujesz:)
OdpowiedzUsuńOj warto warto... ja mam z Francji, firmy Jean Herve http://www.jeanherve.fr/
UsuńChętnie zjadłabym taki krem :)
OdpowiedzUsuńSmacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńZapraszam do konkursu na moim blogu!