407. Czekoladowa tapioka na bogato
15 grudnia
Czekoladowa tapioka na mleku migdałowym podana z mascarpone, granolą czekoladową, suszonymi wiśniami, melasą z karobu i marcepanem
Czuć już Święta! :)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
12 komentarze
Ale wypas! Wygląda obłędnie, aż mi ślinka cieknie! Te bakalie, marcepan... pycha!
OdpowiedzUsuńWprawdzie od jutra zaczynam mój tydzień z owsianką, ale myślę, że po 22.12 to śniadanie się u mnie pojawi. A jak nie wytrzymam to machnę sobie takie na kolację ;)
Uwielbiam Twój pucharek!
OdpowiedzUsuńŚwięta , święta ! :)
OdpowiedzUsuńTa tapioka ma obłędny kolor ;)
Też tapiokujesz :D
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo smacznie! Uwielbiam mleko migdałowe, taka tapioka na nim z dodatkiem kakao.. pycha!
OdpowiedzUsuńciepło się na sercu robi widząc takie zdjęcia :) a ta ,,szklanka" zawsze kryje coś pysznego
OdpowiedzUsuńMarcepan ostatecznie mnie przekonał - uwielbiam go! Piękne zdjęcia, kocham wszystko, co w klimacie świątecznym :)
OdpowiedzUsuńprześliczna ta choinka! aż czuję się ten klimat na nią patrząc :)
OdpowiedzUsuńa śniadanie bardzo smacznie wygląda, aż chce się spróbować tapioki :)
Choinka Kołobrzeska <3
OdpowiedzUsuńChoinka Kołobrzeska <3
OdpowiedzUsuńpyszności <3 też uwielbiam poranne słodkości ;)
OdpowiedzUsuńJak wyborny deser :)
OdpowiedzUsuń