703. Korzenne bułeczki bez sody, drożdży i proszku do pieczenia!
02 listopada
Bułeczki korzenne podane z białą kuwerturą, pestkami granatu i jogurtem naturalnym z olejem lnianym złocistym
Olej lniany złocisty kupicie TUTAJ
A rok temu...
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
bułeczki pierwsza klasa!
OdpowiedzUsuńDo tego najlepsze połączenie- biała czekolada, granat! :)
OdpowiedzUsuńKolejny genialny pomysł! :)
OdpowiedzUsuńBez wspomagaczy, a wyrosły, jak marzenie. :)
OdpowiedzUsuńCzym spulchnione? Jajkami?
OdpowiedzUsuńChyba niczym... jajko dodaję zawsze.
UsuńWyśmienicie wygląda! :)
OdpowiedzUsuń