704. Omlet z serka wiejskiego z jeżynami!
03 listopadaNie ma to jak cudowne światło bardzo wczesnym rankiem.
Ale ważne, że omlet się udał, mimo tego, że robiony w pośpiechu.
Odmroziłam już jeżyny, w sumie niczym się od świeżych nie różniły.
Smaku im w ogóle nie ubyło! :)
Migdałowy omlet z serka wiejskiego podany z twarożkiem grani wymieszanym z cukrem trzcinowym Oleofarm, jeżynami i kiwi
PRZEPIS TUTAJ
9 komentarze
Ale grubas! :)
OdpowiedzUsuńgrubaski są najlepszee :)
OdpowiedzUsuńPięknie i smacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńKolejny wspaniały omlet! Po prostu mistrzyni <3
OdpowiedzUsuńTwoje śniadania sa genialne!
OdpowiedzUsuńale grubaśny i te jeżyny, oj kusisz <3
OdpowiedzUsuńTwoje omlety są obłędne! jaki wyrośnięty! :)
OdpowiedzUsuńChylę czoła mistrzyni omletów! *.*
OdpowiedzUsuńOmlet jak zwykle idealny :)
OdpowiedzUsuń