Pstrokato i smacznie + krem Speculoos Crunchy!

13 kwietnia


Może nie są zbyt urodziwe, ale za to jak smakują! Chciałam zużyć wszystkie owoce, żeby się nie popsuły i zrobił się mały kolorystyczny miszmasz. Jak widać trochę się ich nazbierało :)

 Babeczki z tajską komosą ryżową* i borówkami podane z marakują, jagodami Inków, kremem Speculoos Crunchy** i serkiem grani
* komosa ryżowa (Quinola) na mleku kokosowym z marchewką i gruszką
** krem speculoos możecie kupić w sklepie internetowym

Ciocia z Ameryki

You Might Also Like

3 komentarze

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj