Tosty z gofrownicy... bezglutenowe!
04 sierpnia
... czyli najprostsze i najszybsze w przygotowaniu gofry na świecie :)
Rumowe gofry z chleba bezglutenowego podane z agrestem, poziomkami, czarną porzeczką, pokruszonymi bezglutenowymi herbatnikami i kokosową ricottą
Jeśli chcecie spróbować bezglutenowych herbatników i chleba, to możecie je dostać w dobrej cenie (!) w sklepie internetowym oferującym bezglutenową żywność - Celiak.pl. :)
9 komentarze
Robiłam kiedyś i muszę do nich wrócić, bo smakują lepiej niż patelni ;>
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńWyglądają pysznie. Fajny sposób na tosty, gdy nie ma się tostera. Szkoda tylko, że ja nie mam też gofrownicy. ;)
OdpowiedzUsuńTosty francuskie robi się na patelni :)
UsuńNie ma nic lepszego niż pyszne, wypieczony gofry z ciekawymi dodatkami!
OdpowiedzUsuńile pysznych dodatków!
OdpowiedzUsuńNigdy nie wpadłabym na pomysł stostowania chleba w gofrownicy, ale kiedyś szukałam przepisu na gofry z tostera..:D
OdpowiedzUsuńnajprostsze i najszybsze!? Chyba sobie żartujesz :D ( spogląda na zdjęcie ponownie ) ale pyszności ^^
OdpowiedzUsuńtosty i gofrownica ? nigdy bym na to nie wpadła ale spróbuje :D
OdpowiedzUsuń