Zapomniana kañiwa.
03 września
Kañiwa gotowana na zielonej herbacie bio (Mercatare) słodzona
stewią w płynie (Stewiarnia.pl) podana z jogurtem greckim, musem z truskawek,
poziomkami, truskawkami i morelami
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
ciekawie wygląda ten talerz :)
OdpowiedzUsuńNikt nie ma tak pomysłowych przepisów w całej blogosferze chyba jak Ty, naprawdę. :-)
OdpowiedzUsuńMiło mi, że tak sądzisz 😘:)
UsuńPotwierdzam :)
UsuńU ciebie zawsze tyle kolorów i owoców!Cudnie!
OdpowiedzUsuńZgadzam się, takich wymyślności tylko u Ciebie szukać C:
OdpowiedzUsuńGenialnie to wygląda, tak niezwykle kolorowo :)
OdpowiedzUsuń