Kokos, maca, ricotta. Krem owsiany!
11 czerwca
I znów ekologiczny zestaw śniadaniowy :)
Bezglutenowy krem owsiany (D'EKO)* na bazie kokosowej ricotty i soku z guawy** ze sproszkowanym korzeniem maca (D'EKO) podany z musem morelowym (Clearsprings), karmelizowanym w syropie klonowym bananem i miętą
** sok z guavy możecie dostać TUTAJ
7 komentarze
Wypasiony ten deser.Serek ricotta jest pyszny zwłaszcza z dodatkami;)
OdpowiedzUsuńJakie to piękne! A o soku z guawy to słyszę po raz pierwszy :)
OdpowiedzUsuńPrzepiękne i jak zawsze zaskakujące i przy tym zachwycające składniki. :-)
OdpowiedzUsuńBardzo wakacyjne :)
OdpowiedzUsuńpolarois.blogspot.com
jak pięknie podany!
OdpowiedzUsuńJak widać ekologicznie nie znaczy niesmacznie i nieładnie ;)
OdpowiedzUsuńSmacznie ;-)
OdpowiedzUsuń