Organiczny pudding z komosy.
10 czerwca
Czekoladowy pudding z ekologicznych płatków quinoa z kandyzowanym imbirem bio (Ginger Party) na wodzie kokosowej bio (do kupienia TUTAJ) podany z mascarpone, truskawkami i białą czekoladą
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
4 komentarze
Oj taki poranek to z miłą chęcią bym spędziła.. Takie "towarzystwo" .. Ach :)
OdpowiedzUsuńWow, naprawdę. Wygląda to przepięknie. Nigdy nie jadłam komosy, bardzo ciekawi mnie jej smak. :-) Bardzo chciałabym spróbować! :-)
OdpowiedzUsuńMniam. :)
OdpowiedzUsuńkolejny śniadaniowy deser! pycha!
OdpowiedzUsuń