254. Piernikowe placuszki żytnie z jeżynami.
13 sierpniaMąka żytnia razowa to zdecydowanie mój faworyt. Dzisiejsze śniadanie przywołuje świąteczne wspomnienia, a zarazem pozwala cieszyć się owocami lata...
Nie mogłam się zdecydować, które zdjęcie jest najlepsze, dlatego dodaję wszystkie :)
Piernikowe arakowe placuszki żytnie z cynamonem, melasą karobową i jeżynami podane z bananem i jezynami
18 komentarze
Arakowe?
OdpowiedzUsuńAnoo :)
UsuńOstatnie zdjęcie - cudaaaa <3
OdpowiedzUsuńWyglądają bardzo apetycznie i delikatnie. Z chęcią bym zjadła porcję :)
OdpowiedzUsuńDwie pory roku w jednym śniadaniu - lubię to! :)
OdpowiedzUsuńPiernik♥ Jesień!♥:D
OdpowiedzUsuńAle fajnie jest czekać na ulubioną porę roku!^^
mniaaaaam, placki! :>
OdpowiedzUsuńI to był bardzo dobry pomysł, bo wszystkie zdjęcia są świetne :)
OdpowiedzUsuńjeżynki właśnie zjadłam ;p a piernikowe placuszki to świetny pomysł ;)
OdpowiedzUsuńJaaaakie śliczne i te jeżyny<3
OdpowiedzUsuńTakie pyszne 2w1 :)
OdpowiedzUsuńJakie one są śliczne :D
OdpowiedzUsuńPyszotaa <3
placuszki z jeżynami! chcę <3
OdpowiedzUsuńz tej mąki robię chleb :D
OdpowiedzUsuńale jeżynki świetnie wyglądają!
Piernikowe? Pomysłowo! :)
OdpowiedzUsuńpiernikowe? można przepis ^^ ?
OdpowiedzUsuńwyglądaja wyśmienicie :) mona skubnąć jednego ?? :)))
OdpowiedzUsuńWszystko co piernikowe jest absolutnie genialne, uwielbiam ten smak, a dodatek jeżyn - pycha !
OdpowiedzUsuń